Bízza profikra a tetőfedést; – ez igaz a bádogos munkák kivitelezésére is.

Komplett kivitelezést vállalunk az ország egész területén

Bízza profikra a tetőfedést; ez igaz a bádogos munkák kivitelezésére is. Amennyiben csapatunkkal dolgozik nem kell külön bádogost keresni. Komplett kivitelezést vállalunk az ország egész területén profi tetőfedő bádogos szakemberekkel rendelkezünk. Önnek nem kell elmennie bádogos boltba! Minden anyagot a helyszínre szállítunk és komplett kivitelezést vállalunk.


Milyen bádogos munkák fordulhatnak elő tetőfedés alkalmával?

Kémény bádog cseréje

Ereszcsatorna szerelés

Fémlemezfedések

Trapézlemezfedés

Cserepes lemez

Álló korcos tetőfedés

Válaszon minket Bádogos munkák kivitelezésére

100 % Garancia
Minden elvégzett munkánkra 100% garanciát biztosítunk. Csak a legmegbízhatóbb alapanyagokkal dolgozunk.
A legjobb szakemberek nálunk dolgoznak.

Ingyenes felmérés és árajánlat
Munkatársaink rendelkezésre állnak telefonon. Minden esetben ingyenes helyszíni felmérést és várható bekerülés költség tervet készítünk.

Gyors munkakezdés
Több csapatunk dolgozik az ország különböző területein. Rövid vállalási határidőt biztosítunk a megrendelt munkákra.

Tetőfedés vagy tetőfelújítás során szükség van bádogos szakemberre a tető megfelelő vízzáró képessége érdekében. Amennyiben a felújítandó tető része például egy két kémény akkor szükséges az elöregedett kémény bádog cseréje.

Itt jegyezném meg, hogy valójában lehet kapni készre hajtott horganyzott kéményszegélyeket. Azonban nem mindegy, hogy a kémény hol lép ki a tetőből.

Ugyan is változik a lemez profil és a kinézet. Ezen kívül nem árt ha a kémény bádog cseréjét egy szakképzett bádogos végzi el. Fontos a megfelelő vízzárás és vízelvezetés, mert hosszútávra tervezünk.

A következő eset amikor az ereszcsatorna szerelés mellett döntünk. Nem ajánlott tetőfedés vagy tetőfelújítás során a régi elöregedett bádog csatornák meghagyása.

Ha a tető felett eljárt már az idő, akkor biztos vagyok benne, hogy az eresz csatorna is felújításra szorul.

Csapatunk minőségi csatorna rendszerekkel dolgozik az Ön ingatlanjának védelme érdekében. Lehetőség van nálunk a cserép színével azonos ereszcsatorna felhelyezésére is. Kérjen ingyenes árajánlatot!

Amennyiben igény keletkezik rá szükség lehet az oromszegélyek teljes bebádogozására, illetve a vízelvezető bádog felhelyezésére. Továbbá szükség lehet különféle bádog tető kibúvó beépítésekre.

Megtörténhet az is, hogy a komplett tetőfedést valamilyen lemez fedéssel kell elkészíteni. A fémlemezfedések alakalmával csapatunk vállalja az egyre népszerűbb trapézlemez fedést.

Ha Ön úgy dönt, hogy a tető felújítását cserepeslemez fedéssel szeretné kérni, nálunk az se probléma. Kiváló szakembereink versenyképes áron fogják elvégezni a munkát rövid idő alatt. Nekünk nem akadály az álló korcos tetőfedés. Az állókorcos tetőfedést nagy tetőfelületek fedésére és homlokzatok burkolására ajánljuk.

Kérdése van? Hívjon minket!

+36(70) 771-(MUTAT)

További extra tetőfedések elkészítését és felújítását is vállaljuk. Ilyen lehet például a rézlemezes tetőfedés ami segítségével igen bonyolult tetőformáknak is megfelelő héjazatot készítünk. A réz rendkívül tartós fedőanyag.

Azonnali hívás